Šis patiekalas visas apie subtilumą... Mažučiai ravioliai, kiek pretenzinga, bet tuo pačiu ir žaismingai subtili spalva, debesies purumo įdaras su pasivejančia vasara mėtų gaivume. O kad įvyktu pilnas džiaugsmas – smaragdinis bazilikų pesto viską sudėlioja į subtilią visumą. Tiesa, dažnai tenka valgyti patiekalą šaltą, nes neįmanoma sustot fotografavus
Patiekalui reikės:
• 2 puodeliai miltų
• 2 kiaušiniai
• 6 šaukštai virtų burokėlių piurė
• druskos
Įdarui:
• Indelio rikota sūrio
• 1/4 puodelio tarkuoto parmezano
• saujelės šviežių mėtų
• pipirų, druskos
• šaukštelis citrinos žievelės
Patiekimui:
• Bazilikų Pesto
Sumaišykite visus įdaro ingredientus ir pastatykite į šaldytuvą sustingti. Miltus sumaišykite su druska, kiaušiniu, tuomet dėkite burokėlių piurė ir minkykite iki elastingos tešlos, nelimpančios prie rankų. Įdėkite į maišelį ir dėkite į šaldytuvą bent 30min. Išemus iš šaldytuvo tešlą ir įdarą, iškočiokite tešlą plonai, dėkite šaukštelį įdaro ir formuokite mėgstamos formos koldūniukus. Virkite pasūdytame vandenyje 5 min. Patiekite su bazilikų pesto.
Produktai, kuriuos galite įsigyti pas mus: